Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aparat de aer conditionat split Daikin, Sensira

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4250 lei Lei
Brand
FTXC50C+RXC50C,FTXC50C+RXC50C
Out Of stock
Descriere
Daikin Sensira Bluevolution FTXC50C-RXC50C Inverter 18000 BTU

De ce sa alegi Sensira?

Proiectat pentru confort

Produsele din gama Sensira sunt dotate cu solutii tehnologice avansate pentru a crea climatul optim pentru tine, prin controlul temperaturii camerei, al calitatii si umiditatii aerului, in conditiile unui consum redus de energie.

Climatizare eficienta

Sensira asigura climatizarea spatiilor interioare printr-o serie de functii utile, cum ar fi Modul Powerful, Modul Dry si Auto-diagnoza.

Control inteligent al climatului

Telecomanda cu infrarosu este solutia standard pentru controlul la distanta al unitatii, iar cand pleci de acasa te poti baza pe functia optionala Daikin Residential Controller, pe care o poti instala pe smartphone sau tableta, monitorizand confortabil climatul interior de oriunde te-ai afla.

FUNCTII AVANSATE PENTRU CONFORTUL TAU

Baleiere verticala automata

Ofera posibilitatea de a seta deplasarea verticala automata a fluxului de aer, avand drept efect distributia uniforma a aerului si a temperaturii.

Modul Powerful

Aparatul poate fi setat sa functioneze la capacitate maxima, iar in cazul in care utilizatorul uita sa decupleze aceasta functie, unitatea va reveni automat la regimul de functionare normala, prevenind consumul excesiv de energie.

Filtru de aer

Indeparteaza particulele de praf din mediul ambiant, asigurand astfel o sursa constanta de aer curat.

Auto-diagnoza

Simplifica intretinerea, indicand defectiunile sistemului sau anomaliile aparute in timpul functionarii.

Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare

Acest filtru este un excelent aparator impotriva substantelor chimice daunatoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor si alergenilor, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute provocate de tutun, animalele de companie etc.

PRINCIPIU DE FUNCTIONARE:

1. Prin expunerea la lumina ultravioleta, dioxidul de titan elibereaza electroni liberi;

2. Electronii interactioneaza cu moleculele de apa din aer, descompunandu-i in radicali (ioni) de hidroxil ce au o actiune intensa si de scurta durata;

3. Radicalii de hidroxil ataca moleculele poluantilor majori prin separarea legaturlor chimice ale acestora, transformandu-i in substante inofensive precum dioxidul de carbon si apa.

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI (OPTIONAL)

Unitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.

Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN): - vei putea programa temperatura pe intervale orare

- vei putea revizui oricand consumul de energie

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller direct pe telefonul sau tableta ta.

Poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor inteligente.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura