Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7890 lei Lei
Brand
FTXJ35MW-RXJ35M,FTXJ35MW-RXJ35M
Out Of stock
Descriere
Aparat de aer conditionat

Daikin Emura Bluevolution FTXJ35MW-RXJ35M Inverter 12000 BTU White

De ce sa alegi Emura?

Confort optim

Confortul este datorat tehnologiilor avansate, precum Ochiul inteligent pe 2 zone, Functionarea silentioasa si Daikin Residential Controller.

Design unic

Recunoscuta la nivel international pentru designul sau, Emura este disponibila in finisaj alb si argintiu si se integreaza perfect in orice interior.

Eficienta sezoniera ridicata

Daikin are grija si de confortul tau financiar, ingloband o serie de solutii de economisire a energiei precum tehnologia Inverter, agentul frigorific R-32 sau functii precum Programatorul saptamanal si Ochiul inteligent.

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Ochiul inteligent pe 2 zone. Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre tine. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de eficienta energetica.

Functia Silentios: Daikin Emura este o prezenta permanenta, dar extrem de discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 20 dBA.

Fluxul de aer 3D - aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala. Se activeaza fie automat, fie la comanda utilizatorului.

DESIGN PREMIAT

Daikin este singurul producator care ofera un model de design conceput si standardizat in Europa pentru piata europeana, cu scopul de a intelege in profunzime si de a satisface nevoile clientilor sai.

Daikin Emura se distinge prin designul modern, cu accent pe fluiditatea formelor, rezultand o unitate compacta si usor de integrat, estetic si functional, in orice spatiu interior.

Acest model a obtinut mai multe premii pentru aspectul sau inovator si pentru caracteristicile sale functionale avansate.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Emura face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 7,19 SEER si 4,60 SCOP.

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI

Unitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.

Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN): - vei putea programa temperatura pe intervale orare

- vei putea revizui oricand consumul de energie

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller direct pe telefonul sau tableta ta.

Poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor inteligente.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura