Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Aparat de aer conditionat Daikin Comfora Bluevolution

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4475 lei Lei
Brand
FTXP35M-RXP35M,FTXP35M-RXP35M
Out Of stock
Descriere
Aparat de aer conditionat

Daikin Comfora Bluevolution FTXP35M-RXP35M Inverter 12000 BTU

De ce sa alegi Comfora?

Climatizare si confort

Aparatul Daikin Comfora iti ofera climatul dorit prin controlul temperaturii camerei, precum si al calitatii si umiditatii aerului interior.

Noutati tehnologice

Aceasta versiune este dotata in premiera cu functii avansate precum jetul de aer 3D si filtrul de argint.

Eficienta energetica ridicata

Daikin Comfora iti ofera o serie de solutii de reducere a consumului de energie, precum tehnologia Inverter sau agentul frigorific R-32.

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Jetul de aer 3D - este o functie noua pentru aceasta gama, care combina baleierea automata pe verticala si orizontala, asigurand o dispersie uniforma a aerului catre colturile spatiilor interioare.

Filtrul de argint - este un filtru introdus in premiera pentru aceasta gama, care, impreuna cu filtrul fotocatalitic, contribuie la eliminarea factorilor alergeni din ambientul interior.

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan - Vei respira un aer mai curat gratie acestei functii care va indeparta mirosurile neplacute si va neutraliza particulele de praf, bacteriile, virusurile si alergenii in proportie de aproximativ 99%.

Functia Silentios - Daikin Comfora este o prezenta permanenta, dar discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 20 dBA.

Modul economic - este o setare ce reduce semnificativ consumul de curent al acestui echipament, permitand utilizarea simultana a altor aparate mari consumatoare de energie.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Comfora face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 6,62 SEER si 4,64 SCOP.

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI (OPTIONAL)

Unitatea poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.

Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN): - vei putea programa temperatura pe intervale orare

- vei putea revizui oricand consumul de energie

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller direct pe telefonul sau tableta ta.

Poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor inteligente.

Modul economic - reduce consumul de energie electrica, astfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie

Economie de energie in modul standby - consumul de curent este redus cu aproximativ 80% in modul standby

Modul de noapte - economiseste energie prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii in timpul noptii

Numai ventilatorul - unitatea poate fi setata sa functioneze ca un ventilator care emite curenti de aer fara efect de incalzire sau de racire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura