Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aparat de aer conditionat Daikin Perfera Bluevolution

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10750 lei Lei
Brand
FTXM71R-RXM71R,FTXM71R-RXM71R
Out Of stock
Descriere
Aparat de aer conditionat

Daikin Perfera Bluevolution FTXM71R-RXM71R Inverter 24000 BTU

De ce sa alegi FTXM-R+RXM-R?

Climatizare si confort

Confortul tau necesita solutii personalizate, iar aparatul de aer conditionat din gama Perfera FTXM-R+RXM-R de la Daikin este una dintre cele mai inteligente alegeri, deoarece este dotat cu numeroase functii avansate cum ar fi Senzorul de detectare a prezentei si miscarii pe 2 zone, modul Heat Boost (Incalzire accelerata) si Fluxul de aer 3D.

Aer curat si sanatos

Particulele de praf, bacteriile, virusurile, polenul si alti alergeni vor fi neutralizati datorita implementarii simultane a tehnologiei Flash Streamer, a filtrului de argint si a filtrului fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare.

Costuri reduse, eficienta ridicata

Acest sistem este conceput sa functioneze la cei mai inalti parametri de performanta, in conditii de consum redus de electricitate, datorita tehnologiei Inverter care foloseste surse regenerabile.

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Noua unitate Perfera FTXM-R beneficiaza de o clapeta mai lata care asigura un flux de aer mai puternic, distribuit uniform in incapere. Pe de alta parte panourile laterale ajuta la directionarea eficienta a jetului de aer catre zonele mai departate ale camerei.

Senzor de detectare a prezentei si miscarii pe 2 zone

Jetul de aer este directionat spre o zona diferita de cea in care se afla persoana in acel moment, iar in situatia in care nu mai este detectata nicio persoana, unitatea va trece automat la setarea de eficienta energetica.

Modul Heat Boost (Incalzire accelerata)

Aceasta este o functie noua a unitatilor externe RXM-R, destinata sa ofere o incalzire mai rapida decat unitatile din generatiile anterioare, deoarece temperatura setata va fi atinsa cu 14% mai repede (doar sistemele mono-split).

Fluxul de aer 3D

Aceasta functie defineste capacitatea aparatului de a directiona aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, distribuindu-l perfect catre toate colturile incaperii (fie automat, fie la comanda utilizatorului).

ELEGANTA SI PERFORMANTA

Compacta si eleganta - Dimensiunile unitatii interne au fost reduse fata de versiunea anterioara, ceea ce o recomanda pentru o integrare armonioasa in orice ambient interior. Designul modern, cu linii fluide, dar ferme, inspira senzatia de stabilitate si confort vizual.

Distribuirea uniforma a aerului - prin baleierea (deplasarea) fantelor atat pe verticala, cat si pe orizontala, se asigura o distribuire uniforma a aerului si a temperaturii in spatiul interior, astfel incat te vei simti confortabil in orice zona a camerei.

Autodiagnoza - cu ajutorul telecomenzii, poti identifica eventualele defectiuni aparute in timpul functionarii aparatului.

Climatizare rapida, sigura si economica - daca doresti o climatizare rapida a climatului interior, poti seta aparatul sa functioneze la capacitate maxima, iar atunci cand parametrii vor atinge valorile dorite, aparatul va reveni automat la regimul de functionare normala, scazand astfel semnificativ consumul de energie.

AER PURIFICAT PENTRU SANATATEA TA

Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului

Acest filtru capteaza si elimina particule nedorite precum polenul si acarienii in proportie de minim 99%.

Tehnologia Flash Streamer
Trimite mesaj
Din Gura in Gura