Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aer conditionat Daikin Ururu Sarara Bluevolution

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12100 lei Lei
Brand
FTXZ50N/RXZ50N,FTXZ50N/RXZ50N
Out Of stock
Descriere
Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ50N.WIFI-RXZ50N Inverter 18000 BTU

De ce sa alegi Uraru Sarara?

Confort optim

Aparatul este dotat cu cele mai avansate tehnologii pentru a crea climatul interior perfect pentru tine, prin controlul temperaturii camerei, dar si al calitatii si umiditatii aerului.

Impact scazut asupra mediului

Daikin furnizeaza prima pompa de caldura aer-aer R-32 pe piata europeana, cu cel mai scazut impact asupra mediului, datorita eficientei energetice ridicate si utilizarii unui agent frigorific cu impact scazut asupra incalzirii globale.

Eficienta sezoniera ridicata

Unitatea Ururu Sarara ofera cele mai bune solutii de economisire a energiei precum tehnologia Inverter, agentul frigorific R-32 si Ochiul Inteligent pe 3 zone.

5 TEHNICI DE TRATARE A AERULUI

Racire si incalzire - Aparatul incalzeste si raceste camera rapid si eficient, asigurand confortul tau optim

Aer proaspat (ventilare) - Daikin Ururu Sarara iti reimprospateaza aerul din camera chiar si cu ferestrele inchise, fara a se inregistra pierderi de caldura, fiind singurul aparat de aer conditionat din lume tip split de perete care face aport de aer proaspat

Umidificarea Ururu - vei scapa de senzatia de aer uscat, datorita functiei Ururu care asigura umidificarea ambientului folosind umezeala din aerul inconjurator, fara a fi necesara racordarea la o sursa de apa

Dezumidificarea Sarara - indeparteaza excesul de umiditate din spatiile interioare metinand temperatura constanta, evitandu-se astfel disconfortul termic

Purificarea aerului - tehnologia Flash Streamer purifica aerul prin filtrarea prafului, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute in 3 faze succesive

CONFORTUL PERFECT DATORITA OCHIULUI INTELIGENT PE 3 ZONE

Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre tine.

Detectarea se realizeaza pe 3 directii - in fata, la stanga si la dreapta.

Daca nu detecteaza nicio persoana, unitatea va trece automat pe setarea de economisire a energiei, oprindu-se in cele din urma.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Ururu face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 8,60 SEER si 5,50 SCOP.

CREAT PENTRU TINE

Filtrul de aer cu autocuratare  - aparatul este dotat cu o perie care elimina praful de pe filtrul de aer, dupa care praful este stocat intr-o cutie adiacenta filtrului. Astfel, vei avea un debit de aer stabil si un consum de energie mai mic cu pana la 25%.

Functionare silentioasa - nivelul presiunii sonore poate fi redus pana la 23 dB, aproape imperceptibil pentru urechea umana.

Telecomanda noua - usor de utilizat, cu iluminare de fundal si informatii despre consumul real de energie

Interval de functionare - de la -10 C pana la 43 C in regim de racire, respectiv intre -20 C si 18 C in regim de incalzire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura