Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Aparat de aer conditionat - consola Daikin Perfera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6100 lei Lei
Brand
FVXM25A-RXM25R,FVXM25A-RXM25R
Out Of stock
Descriere
Aparat de aer conditionat tip consola

Daikin Perfera Bluevolution FVXM25A-RXM25R Inverter 9000 BTU

De ce sa alegi Perfera FVXM-A + RXM-R?

Incalzire si racire intr-un singur echipament

Produsele din gama Perfera FVXM-A+RXM-R de la Daikin sunt echipamente indispensabile pe perioada intregului an, deoarece furnizeaza atat racire in sezoanele calde, cat si incalzire extrem de eficienta si de confortabila in perioadele reci.

Aer curat si sanatos

Particulele de praf, bacteriile, virusurile, polenul si alti alergeni vor fi neutralizati datorita implementarii tehnologiei Flash Streamer si filtrului fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare.

Costuri reduse si eficienta ridicata

Poti personaliza cu usurinta parametrii de climatizare doriti, la un consum redus de electricitate, gratie tehnologiei Inverter care foloseste surse regenerabile de energie.

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Dezvoltarea gamei de pardoseala Perfera FVXM-A + RXM-R de la Perfera a fost concentrata pe functii avansate de incalzire, pentru a furniza cea mai confortabila experienta pentru tine, chiar si in cele mai reci perioade ale anului.

Poti beneficia de tehnologia incalzirii prin simularea caldurii radiante daca accesezi cele 3 functii special create pentru personalizarea climatului interior:

Modul Heat Boost (Incalzire accelerata)

Aceasta este o functie noua a unitatilor externe RXM-R, destinata sa ofere o incalzire mai rapida decat unitatile din generatiile anterioare, deoarece temperatura setata va fi atinsa cu 14% mai repede (doar sistemele mono-split).

Modul Floor warming (Incalzirea pardoselii)

Picioarele tale se vor incalzi rapid prin simpla apasare a butonului dedicat de pe telecomanda. Incalzirea prin convectie a aparatului este optimizata, astfel incat aerul cald este distribuit pe la baza unitatii, raspandindu-se apoi uniform in toata incaperea.

Modul Heat Plus (Incalzire suplimentara)

Apasa pe butonul Heat + si te vei bucura de 30 de minute de incalzire confortabila prin simularea caldurii radiante.

ELEGANTA, SILENTIOASA SI PERFORMANTA

Compacta si eleganta - Dimensiunile discrete ale unitatii interne Perfera FVXM-A o recomanda pentru integrare armonioasa in orice ambient interior. Designul modern, cu linii fluide, dar ferme, orientate in plan orizontal, inspira senzatia de stabilitate si confort vizual.

Doua cai de refulare a aerului - aparatul este prevazut cu doua zone de emisie a aerului - atat prin fanta aflata in partea superioara, cat si prin partea sa inferioara. Poti beneficia, alternativ, de aceste fluxuri de aer gratie unui comutator aflat in partea superioara a unitatii.

Silentiozitate - Daikin Perfera FVXM-A este o prezenta extrem de discreta, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri ale zgomotului de numai 19 dBA pe treapta minima a ventilatorului.

Indicatorul luminos Daikin Eye - in partea superioara a unitatii este plasat un indicator luminos care poate fi activat sau oprit. De asemenea, intensitatea luminoasa poate fi reglata dupa dorinta utilizatorului.

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI

Unitatea FTXM-R poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.

Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN):

- vei putea programa temperatura pe intervale orare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura