Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Aparat aer conditionat Inventor - Duct 12000 BTU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4550 lei Lei
Brand
V5MDI32-12WiFiRΒ/U5MRS32-12,V5MDI3
Out Of stock
Descriere
Clasa energetica +++

Tehnologia inovativa cu care este echipat fiecare aparat de aer conditionat Inventor, asigura performante excelente la costuri minime. Profitati de clasa energetica A+++ si obtineti economii marjore de energie electrica si bani! Bucurati-va de atmosfea placuta din incaperea dumneavoastra.

Golden Fin

Nivelul maxim de protectie pentru aparatul dvs. de aer conditionat, in special in zone cu un nivel ridicat al umiditatii si zone cu potential coroziv crescut, precum zonele de coasta si insulele. Stratul de protective anticoroziv, auriu, protejeaza unitatile impotriva aerului sarat si alte elemente corozive, asigurand mentinerea eficientei si a performantelor, precum si extinderea perioadei de utilizare. Multumita proprietatii antibacteriene, stratul auriu de protective va permite sa va bucurati de conditii ideale in incapere, in fiecare zi!

Wi-Fi Ready

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

R32 ECO Freon

Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

Setari Pentru Presiunea Statica

Cu ajutorul tehnologiei avansate disponibila cu noile unitati tip DUCT, puteti regla presiunea static astfel incat sa respectati planurile intregii retele, de la 0Pa la 120Pa, asigurand cel mai bun nivel al performantei. ? , ? 0Pa ? 120Pa.

Noua Telecomanda High Intelligence

Profitati de planificatorul saptamanal pentru a ajusta functionarea aparatului conform nevoilor dumneavoastra, obtinand astfel un consum redus de energie. Noua telecomanda cu fir va afisa codurile de eroare si va permite sa activati senzorul de temperature.

Instalare orizontala si verticala

Design-ul inovativ al noii game de aparate tip Duct, va permite instalarea unitatii oriunde doriti, in functie de cerintele spatiului. Puteti alege intre instalarea orizontala si cea verticcala si gasiti rapid solutia ideala. *Face referire la seria V5MDI32-12WiFiR / V5MDI32-18WiFiR / V5MDI32-24WiFiR / V5MDI32-36WiFiRB / V5MDI32-50WiFiRB / V5MDI32-60WiFiRB

Pompa de condens incorporata

Pompa de scrugere poate inalta apa rezultata din condens pana la o inaltime de 750mm, putand astfel sa fie folositoare oricarui tip de instalare

Aport de aer proaspat

Posibilitate de conectare a unui tub care sa furnizeze aer proaspat intr-o camera alaturata.

Un nivel de confort ridicat si eficeint pentru afacerea dvs.

Design super ingust pentru o instalare usoara

Posibilitate aport aer proaspat

Pompa de condens inclusa

Solutia pentru cele mai dificile conditii

Aparatele sunt echipate cu o pompa de condens, posibilitate aport aer proaspat si posibilitatea de admisie aer prin partea de sus sau prin spatele unitatii, aceste lucruri facand instalarea foarte usoara. Gama larga de capacitati de la 12.000 pana la 54.000 Btu/h va ofera solutia ideala pentru mediile de afaceri, fara a tine seama de dimensiuni sau tipul de afacere.

V5MDI32-12WiFiR/U5MRS32-12

Capacitate Racire12.000 Btu/h

Capacitate Incalzire14.000 Btu/h

Capacitate de Racire(5.100-16.200) Btu/h

Capacitate de Racire3.51 (1.49-4.75) kWatt

Capacitate de Incalzire(3.300-19.200) Btu/h

Capacitate de Incalzire4.10 (0.97-5.63) kWatt
Trimite mesaj
Din Gura in Gura