Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aer conditionat Inventor Duct Inverter - 48000 BTU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9958 lei Lei
Brand
V5MDI32-50WiFiR/U5MRT32-50,V5MDI32-
Out Of stock
Descriere
Solutia pentru cele mai dificile conditii

Aparatele sunt echipate cu o pompa de condens, posibilitate aport aer proaspat si posibilitatea de admisie aer prin partea de sus sau prin spatele unitatii, aceste lucruri facand instalarea foarte usoara. Gama larga de capacitati de la 12.000 pana la 54.000 Btu/h va ofera solutia ideala pentru mediile de afaceri, fara a tine seama de dimensiuni sau tipul de afacere.

10 Ani Garantie pentru toate aparatele de aer conditionat Inventor

Toate aparatele de aer conditionat Inventor sunt insotite de un certificat de garantie de 10 ani. Productia de calitate superioara si materiile prime de calitate garanteaza o functionare perfecta si pe termen lung a produselor, chiar si in conditii dificile.

Caracteristici

Clasa Energetica A+++

Tehnologia inovativa cu care este echipat fiecare aparat de aer conditionat Inventor, asigura performante excelente la costuri minime. Profitati de clasa energetica A+++ si obtineti economii marjore de energie electrica si bani! Bucurati-va de atmosfea placuta din incaperea dumneavoastra.

Lamela Aurie

Proectie superioara pentru aparatul dumneavoastra de aer conditionat, in special in zone cu un nivel ridicat al umiditatii si potential coroziv crescut, precum zonele de coasta. Stratul de protectie aurit, anticoroziv, al unitatii exterioare protejeaza impotriva ploii, salinitatii ridicate din aer si a altor elemente corozive, asigurand cresterea performantei si extinderea perioadei de utilizare a aparatului. Stratul de protectie aurit al traseului frigorific din unitatea interioara va oferi, de asemenea, un mediu de locuit sanatos si curat!

Wi-Fi Ready

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosinduva de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

R32 ECO Freon

Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

Panou de control - planificator saptamanal (Optional)

Profitati de planificatorul saptamanal pentru a ajusta functionarea aparatului conform nevoilor dumneavoastra, obtinand astfel un consum redus de energie. Noua telecomanda cu fir va afisa codurile de eroare si va permite sa activati senzorul de temperature.

Setarea presiunii statice / volumului fluxului de aer

Cu tehnologia avansata a noilor unitati de conducte de aer, puteti seta fie presiunea statica disponibila, fie volumul fluxului de aer in functie de reteaua de conducte a instalatiei.

Pompa de condens inclusa

Pompa de scrugere poate inalta apa rezultata din condens pana la o inaltime de 750mm, putand astfel sa fie folositoare oricarui tip de instalare.

Control de la distanta On/Off(optional)

Cu o telecomanda inteligenta, aparatul de aer conditionat poate fi pornit / oprit de la distanta.

Aport de aer proaspat

Functie desemnata sa se ocupe de introducerea de aer proaspat la interior pentru un mediu curat si sanatos.

Instalatiile de climatizare Inventor prezinta managementul unitatii inovative de climatizare HOTEL MENU. HOTEL MENU este un set de caracteristici special concepute pentru a ajuta la o functionare mai buna si mai economica a instalatiilor de climatizare instalate in unitatile hoteliere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura