Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aer conditionat Inventor Caseta Inverter 24000 BTU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7000 lei Lei
Brand
V5MCI32-24WiFiR/U5MRS32-24,V5MCI32-
Out Of stock
Descriere
Design compact pentru o temperatura egala si o performanta marita

Casetele de tavan Inventor, datorita design-ului compact pot fi amplasate cu usurinta in tavanul flas cu o inaltime redusa. Panelul lor modern cu multiple orificii de refulare a aerului garanteaza o distributie egala a aerului in intreaga incapere. Gama mare de capacitati de la 18.000 la 36.000 Btu/h (monofazate) si de la 42.000 la 54.000 Btu/h (trifazate) pot face fata oricariei incaperi. Telecomanda centralizata cu functii multiple si altele aditionale sunt special proiectate pentru a fi utilizate in spatii comerciale, hoteluri sau alte medii de afaceri.

10 Ani Garantie pentru toate aparatele de aer conditionat Inventor

Toate aparatele de aer conditionat Inventor sunt insotite de un certificat de garantie de 10 ani. Productia de calitate superioara si materiile prime de calitate garanteaza o functionare perfecta si pe termen lung a produselor, chiar si in conditii dificile.

Golden Fin

Nivelul maxim de protectie pentru aparatul dvs. de aer conditionat, in special in zone cu un nivel ridicat al umiditatii si zone cu potential coroziv crescut, precum zonele de coasta si insulele. Stratul de protective anticoroziv, auriu, protejeaza unitatile impotriva aerului sarat si alte elemente corozive, asigurand mentinerea eficientei si a performantelor, precum si extinderea perioadei de utilizare. Multumita proprietatii antibacteriene, stratul auriu de protective va permite sa va bucurati de conditii ideale in incapere, in fiecare zi!

Wi-Fi Ready

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Smart Port Wi-Fi

R32 ECO Freon

Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

Refularea aerului la 360

Bucurati-va de confortul optim oriunde in camera dvs. Dispersia aerului la 360 prin cele 8 orificii de refulare in loc de 4, poate sa distribuie aerul in orice colt al camerei.

Conducta de evacuare a aerului la exterior

Cu designul special al unitatii interioare, o conducta suplimentara poate furniza aer intr-o alta camera. Potrivit pentru aer conditionat in incaperi suplimentare mici.

Aport de aer proapat

Asigura introducerea de aer proaspat intr-o camera pentru un mediu curat si sanatos.

Pompa de condens incorporata

Pompa de scrugere poate inalta apa rezultata din condens pana la o inaltime de 750mm, putand astfel sa fie folositoare oricarui tip de instalare.

Panou de control - planificator saptamanal (Optional)

Profitati de planificatorul saptamanal pentru a ajusta functionarea aparatului conform nevoilor dumneavoastra, obtinand astfel un consum redus de energie. Noua telecomanda cu fir va afisa codurile de eroare si va permite sa activati senzorul de temperature.

Management de control centralizat (Optional)

Bucurati-va de posibilitatea unui management de control centralizat si puteti comanda pana la 64 de unitati interioare odata, cu telecomanda cu fir cu ecran tactil, Wi-Fi si multe alte posibilitati.

Beneficii

Racire la temperaturi scazute

Design-ul special al unitatii exterioare ofera o functie de racire eficienta chiar si la temperaturi exterioare de -15C.

Tehnologie All DC Inverter
Trimite mesaj
Din Gura in Gura