Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aparat de aer conditionat Inventor Profesional PFVI32-12WF /

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2350 lei Lei
Brand
AR3VI32-12WF / AR3VO32-12,AR3VI32-1
Out Of stock
Descriere
Model Professional cu ionizator, filtru cu tripla actiune & filtru activ de carbon!

Tratamentul imediat al alergiilor si bolilor datorita ionizator puternic

Mediu curat si sanatos prin filtrul activ cu tripla actiune

Atmosfera de inalta calitate, fara praf, cu filtru activ de carbon

Economisire de energie si confort absolut cu posibilitatea de reglare Wi-Fi a aparatului de aer conditionat

Protectie maxima a unitatii si performante excelente cu modul autocuratare puternica

Pentru un mediu deosebit de curat!

Seria Professional de 09/12/18 / 24k BTU asigura atmosfera ideala de prospetime finala in locul tau. Ionizatorul care neutralizeaza in mod natural si eficient particulele plutitoare daunatoare, cum ar fi germenii, bacteriile, virusurile, polenul, fumul, praful, mirosurile etc. Filtrul cu actiune tripla, care imbunatateste semnificativ calitatea aerului si va protejeaza pielea si parul impreuna cu Active Filtrul de carbon care indeparteaza praful si particulele plutitoare care provoaca alergii si boli, toate functioneaza spre acelasi obiectiv, pentru a asigura un mediu curat si sanatos si o senzatie placuta de prospetime! In acelasi timp, gestionarea Wi-Fi a aparatului de aer conditionat economiseste atat timp, cat si energie, permitandu-va sa creati conditiile ideale in locul dvs. inainte de a ajunge chiar la acesta, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. In plus, functia de auto-curatare puternica protejeaza unitatea de aer conditionat, ingrijind si propriul confort, deoarece garanteaza performantele sale excelente pe termen lung, pastrand interiorul liber de germeni si bacterii, asigurandu-va de fluxul de aer proaspat si curat in loc!

10 Ani Garantie pentru toate aparatele de aer conditionat Inventor

Toate aparatele de aer conditionat Inventor sunt insotite de un certificat de garantie de 10 ani. Productia de calitate superioara si materiile prime de calitate garanteaza o functionare perfecta si pe termen lung a produselor, chiar si in conditii dificile.

Ionizator

Acest dispozitiv elibereaza o cantitate mare de energie, eliminand mirosurile, Praful si fumul, oferind astfel un mediu sanatos si curat.

Filtru cu ripla ctiune

Filtrul cu Tripla Actiune cu Vitamina C, Ioni de Argint si filtru Catalizator va protejeaza pielea si imbunatateste aerul de la interior. Vitamina C: creste productia de colagen. Aerul filtrat inmoaie pielea si reduce stresul. Ionii de Argint: Elimina bacteriile si microbii existenti in aer. Acest filtru va ofera un aer proaspat fara miros, ajutand astfel si la prevenirea mucegaiului. Filtru Catalizator: Absoarbe mirosurile si gazele nocive din mediul inconjurator eliminand in acelasi timp cu succes formaldehida si alti compusi organici volatili (COV).

Filtru Activ de Carbon

Bucurati-va de aer proaspat si sanatos, fara praf, multumita compozitiei unice a filtrului cu Carbune Activ. Scapati de germeni si protejati-va de alergii, asigurandu-va o atmosfera de o calitate superioara in incapere.

Wi-Fi Standard

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia AC Freedom din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Autocuratare Puternica

Reduce umiditatea nedorita din unitatea interiora in timpul functionarii in modul de racire. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul din unitatea interioara va continua sa functioneze pentru un timp pana cand aceasta uscata.

Beneficii

Protectie ntibacteriana

Bucurati-va de o atmosfera perfect curata si sanatoasa, datorita protectiei unitatii de formarea de microorganisme periculoase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura