Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF, 12000 BTU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2500 lei Lei
Brand
SPIW312A2WF,SPIW312A2WF
Out Of stock
Descriere
Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium R32 SPIW312A2WF Inverter 12000 BTU

Aparatele de aer conditionat Whirlpool sunt recunoscute pentru performantele ridicate furnizate la preturi de achizitie accesibile.

Aparatul de fata face parte din categoria Premium, cooptand cateva dintre cele mai avansate tehnologii pe care Whirlpool le poate oferi la ora actuala.

INALTA TEHNOLOGIE PENTRU CONFORTUL TAU

Confortul casnic se intretine cu optiuni multiple, iar Whirlpool stie acest lucru foarte bine.

Aparatul Whirlpool SPIW312A2WF surprinde placut la prima vedere prin eleganta designului, aspect care il face adaptabil la orice context locativ. La aceasta senzatie va contribui inclusiv ecranul LCD situat in partea centrala a aparatului, iluminat din spate cu un LED alb. Pe acest ecran vei putea urmari temperatura camerei, precum si setarile sale de functionare.

Odata instalat, aparatul are ocazia de a-si dovedi puterile. Puterea de racire de 3,5 kW, respectiv puterea de incalzire de 4,0 kW reprezinta un start excelent pentru a constata capacitatea sa de a aduce ambientul la parametrii doriti.

Cea mai potrivita destinatie este pentru camere de maxim 35 mp, data fiind eficienta energetica de clasa A++ la racire si A+ la incalzire.

Directionarea jeturilor de aer este perfect corelata cu asteptarile utilizatorului. In cazul racirii, jetul de aer este directionat spre tavan, de unde va fi dispersat spre zonele periferice ale camerei. In cazul incalzirii, aerul este directionat in jos, urmand a se ridica usor spre tavan.

Whirlpool vine cu o noutate - si anume tehnologia 4D, care permite admisia aerului prin 4 zone. Aceasta functie se traduce printr-o racire rapida a incintei. Foarte importanta este si tehnologia 6th Sense Air Flow, prin care aparatul se seteaza automat la modul cel mai adecvat de functionare, in functie de conditiile din camera - racire, ventilatie sau dezumidificare.

Whirlpool a adoptat inclusiv noua tehnologie Inverter pentru acest aparat. Beneficiul utilizatorului va fi un consum diminuat cu 30% fata de aparatele clasice, gratie modificarii automate a turatiei si capacitatii compresorului in functie de anumiti parametri.

Pentru doritorii de senzatii ceva mai tari, exista setarea Jet Cool, prin care aparatul poate directiona jeturi puternice de aer cald sau rece, modificand clima interioara intr-un interval de aproximativ 10 minute.

Nu putea lipsi dintre dotarile acestui aparat functia de dezumidificare, atat de utila in lupta contra agentilor alergeni, in special a mucegaiului.

Prospetimea aerului din camera este asigurata de un sistem avansat de filtrare a microparticulelor de polen, fum, mucegai sau praf. Filtrul HEPA are capacitatea de a filtra particule de pana la 0,3 microni. Iar tratamentul cu ioni de argint va face din camera ta o zona interzisa pentru bacterii sau microorganisme de orice fel. La aceasta se adauga inca un filtru - Catechin (cu extract de ceai verde) - care va forma o bariera suplimentara in calea agentilor nedoriti.

4D Air Flow

Senzorii monitorizeaza permanent ambientul, iar aparatul combina functiile (racire, incalzire, dezumidificare, ventilare) astfel incat sa fie atinse conditiile optime in incapere.

Power Saver Controlata de un microprocesor prezent in interiorul unitatii, 6 Sense Power Saver detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer. Aceasta aliniere ajuta la o economisire de electricitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura