Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Aer conditionat Inventor Dark 9000 BTU- DRVI32-09WF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3400 lei Lei
Brand
DRVI32-09WF/ DRVO32-09,DRVI32-09WF/
Out Of stock
Descriere
Noul model Dark cu ionizator, design inovativ, clasa energetica A+++, flux de aer in 4 directii & Wi-Fi integrat!

Protectie maxima impotriva germenilor, bacteriilor si virusurilor datorita ionizatorului

Concept impresionant care scoate in evidenta orice locatie

Economie la energie si performanta excelenta datorita clasei de energie A+++

Distribuirea uniforma a aerului si temperatura echilibrata datorita Fluxului de Aer in 4 directii

Confort absolut in setarea aerului conditionat din orice loc, datorita modulului Wi-Fi inteligent

Aer curat de calitate in caminul tau!

Noua serie de aparate de aer conditionat cu design impresionant, modelul Dark, sunt disponibile la capacitatile de 9.000 / 12.000 / 18.000 / 24.000 Btu asigura cele mai bune conditii pentru confortul casei tale, oferind siguranta atat pentru tine cat si pentru cei dragi. Datorita ionizatorului cu care este dotat, care asigura in mod natural si eficient eliminarea particulelor plutitoare nocive, cum ar fi germenii, bacteriile, virusurile, polenul, fumul, praful, mirosurile neplacute etc. Are grija nu numai de temperatura ideala din caminul tau, dar si de sanatate, protejand de conditiile adverse de mediu. In acelasi timp, designul inovator al oglinzii negre a unitatii interioare garanteaza modernizarea absoluta a locuintei si adaptarea la orice tip de decor. Clasa energetica A+++ a acestui model, contribuie la economia de energie absoluta, oferind in acelasi timp performante impresionante chiar si in cele mai solicitante conditii, precum si posibilitatea gestionarii Wi-Fi de oriunde te afli, fie de pe smartphone sau tableta, in timp ce Fluxul de aer uniform in 4 directii atinge echilibrul perfect al temperaturii in fiecare parte a locuintei prin distribuirea uniforma a aerului cu ajutorul miscarii orizontale si verticale a flapsurilor unitatii.

10 Ani Garantie pentru toate aparatele de aer conditionat Inventor

Toate aparatele de aer conditionat Inventor sunt insotite de un certificat de garantie de 10 ani. Productia de calitate superioara si materiile prime de calitate garanteaza o functionare perfecta si pe termen lung a produselor, chiar si in conditii dificile.

Caracteristici

Ionizator

Ionizatorul asigura, intr-un mod natural si eficient, eliminarea particulelor plutitoare nocive, cum ar fi germenii, bacteriile, virusurile, fumul, praful, mirosurile etc., si ofera un aer de curatenie suprem. Iti ofera un sentiment de prospetime si te scuteste de consecintele unei atmosfere de proasta calitate, in interiorul locuintei.

Concept inovator

Imbunatateste-ti estetica locuintei cu ajutorul designului inovator al oglinzii negre care se adapteaza cerintelor fiecarui decor pe care doresti sa-l conferi locuintei tale.

Clasa Energetica A+++

Tehnologia inovativa cu care este echipat fiecare aparat de aer conditionat Inventor, asigura performante excelente la costuri minime. Profitati de clasa energetica A+++ si obtineti economii marjore de energie electrica si bani! Bucurati-va de atmosfea placuta din incaperea dumneavoastra.

Flux de Aer in 4 Directii

Design-ul reinnoit creeaza o distributie uniforma a aerului in toate directiile. Miscarea flapsurilor se face nu numai pe orizontala dar si pe verticala, ceea ce face ca aerul sa ajunga si in zonele cele mai dificile.

Wi-Fi Standard

Inventor Wi-Fi Standard series, includ modulul USB pentru WiFi pentru a putea profita de beneficiile controlului de la distanta. Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Ionizator

Ionizatorul asigura, intr-un mod natural si eficient, eliminarea particulelor plutitoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura