Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aer conditionat Inventor Corona 24000 BTU-CRVI32-24WFC/

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4350 lei Lei
Brand
CRVI32-24WFC/ CRVO32-24,CRVI32-24WF
Out Of stock
Descriere
Seria de aer conditionat Corona cu Hotel Menu, A+++, Wi-Fi & Ionizator!

Economisire de pana la 70% la costurile de operare cu Hotel Menu

Performanta excelenta si consum redus datorita clasei energetice ridicate A +++

Confort absolut si economisire de energie datorita managementului Wi-Fi de la distanta

Atmosfera placuta si curata in spatiul dvs. cu ionizatorul incorporat

Tratamentul microbilor si microorganismelor patogene datorita puternicului filtru de sterilizare HEPA

Solutia finala de economisire a energiei!

Seria de aparate de aer conditionat Corona face totul pentru a asigura economii maxime de energie la energia electrica si la costurile de functionare ale casei dvs., combinand in acelasi timp performante perfecte. Fara indoiala, serviciul Hotel Menu contribuie la aceasta, ceea ce impiedica reglarea temperaturilor extreme, asigurand astfel economii de energie care ating 70% din costurile de exploatare, dar si clasa energetica ridicata A +++ care garanteaza achizitia de conditii ideale si performante excelente.In acelasi timp, reglarea de la distanta a aparatului de aer conditionat prin functia Wi-Fi Standard, pe langa economisirea de energie, asigura un confort absolut, deoarece puteti controla functionarea unitatii de oriunde va aflati prin smartphone sau tableta. De asemenea, aparatele de aer conditionat Corona au grija sa obtina o atmosfera proaspata si placuta in mediul de acasa, ferit de orice urma de praf, alergeni si germeni cu ajutorul ionizatorului incorporat si a filtrului HEPA Sterilization Filter care va permite sa va bucurati chiar curat!

10 Ani Garantie pentru toate aparatele de aer conditionat Inventor

Toate aparatele de aer conditionat Inventor sunt insotite de un certificat de garantie de 10 ani. Productia de calitate superioara si materiile prime de calitate garanteaza o functionare perfecta si pe termen lung a produselor, chiar si in conditii dificile.

Caracteristici

Hotel Menu

Instalatiile de climatizare Inventor prezinta managementul unitatii inovative de climatizare HOTEL MENU. HOTEL MENU este un set de caracteristici special concepute pentru a ajuta la o functionare mai buna si mai economica a instalatiilor de climatizare instalate in unitatile hoteliere.

Wi-Fi Standard

Inventor Wi-Fi Standard series, includ modulul USB pentru WiFi pentru a putea profita de beneficiile controlului de la distanta. Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Clasa Energetica A+++

Tehnologia inovativa cu care este echipat fiecare aparat de aer conditionat Inventor, asigura performante excelente la costuri minime. Profitati de clasa energetica A+++ si obtineti economii marjore de energie electrica si bani! Bucurati-va de atmosfea placuta din incaperea dumneavoastra.

Ionizator

Ionizatorul asigura, intr-un mod natural si eficient, eliminarea particulelor plutitoare nocive, cum ar fi germenii, bacteriile, virusurile, fumul, praful, mirosurile etc., si ofera un aer de curatenie suprem. Iti ofera un sentiment de prospetime si te scuteste de consecintele unei atmosfere de proasta calitate, in interiorul locuintei.

Filtru de Sterilizare HEPA

Cu ajutorul acestui filtru se elimina chiar si cele mai mici particule de praf din aer, se elimina germenii astfel incat sansele de alergii si boli scad, asigurand un aer curat in camera.

Meniul Hotel

Cu ajutorul Meniului Hotel, functiile de incalzire si racire pot fi setate pentru a functiona intre limite stabilite de catre dumneavoastra. Aparatul va fi limitat pentru a preveni atingerea unor temperaturi extreme, atfel ajungand si la o scadere
Trimite mesaj
Din Gura in Gura