Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Aer conditionat Samsung AR09TXHQASINEU, 9000 BTU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1950 lei Lei
Brand
AR09TXHQASINEU,AR09TXHQASINEU
Out Of stock
Descriere
Reduce consumul de energie

Economiseste bani in fiecare zi cu ajutorul tehnologiei Digital Inverter. Acesta mentine temperatura dorita fara sa se opreasca si sa porneasca frecvent, prin urmare, exista o fluctuatie mai mica. De asemenea, acesta foloseste magneti puternici si un amortizor, deci este mai putin zgomotos, dureaza mult mai mult si reduce consumul de energie.

Racoreste mai rapid

Raceste o camera intreaga rapid si eficient. Modul Fast Cooling functioneaza la cea mai rapida viteza a ventilatorului, inainte de a incetini. Prin urmare, acesta raceste sau incalzeste mult mai repede in comparatie cu modul normal si atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp. Este ideal pentru o evadare imediata de la caldura din afara.

Respira un aer mai curat - Filtru HD

Asigura-te ca aerul pe care il respiri este mereu curat si proaspat. Filtrul HD este foarte eficient la captarea prafului, a contaminantilor din aer si a alergenilor, cum ar fi polenul, sporii de mucegai si matreata animalelor de companie. De asemenea, este lavabil, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa-l clatesti rapid in apa si apoi sa-l reutilizezi.

Bucura-te de un somn odihnitor

Bucura-te de un somn odihnitor - in fiecare noapte! Modul Good Sleep controleaza automat si regleaza potrivit temperatura pentru a crea conditiile ideale pentru fiecare etapa a ciclului de somn. Prin urmare, vei castigate minute de somn pretioase si te vei simti complet revigorat(a). Pe langa asta, utilizeaza mai putina energie decat racirea obisnuita.

Raceste fiecare colt - Baleiere automata pe 2 directii

Creeaza un mediu confortabil, cu o temperatura uniforma in fiecare colt. Functia de baleiere automata pe 2 directii controleaza automat directia fluxului de aer, astfel incat este distribuita rapid si uniform in toata camera. Poate refula aerul rece sau cald mult mai in fata si in toate directiile pentru a asigura confortul maxim.

Racoare de lunga durat - DuraFin+

Bucura-te de o racoare confortabila pentru mai mult timp. DuraFin+ este fabricat dintr-un material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul impotriva ruginii, ceea ce ajuta la mentinerea performantelor optime ale aparatului. Rezistenta sa excelenta la coroziune a fost dovedita folosind Testul de pulverizare cu sare (SST) timp de 480 de ore*.

Denumire:
Aer conditionat Samsung AR09TXHQASINEU, 9000 BTU, Clasa A++/A++, Inverter

Cod producator:
AR09TXHQASINEU

Garantie comerciala:
24 luni

Garantie de conformitate:
24 luni

Informatii Montaj

Specificatii Tehnice Generale

Model
AR09TXHQASINEU

Detalii Produs

Model Inverter
Da

Tip
Split

Capacitate de racire
9000 BTU/h

Suprafata recomandata
25 m

Ventilare
Da

Viteze
3

Timer
Da

Filtre
HD

Functii
Racire

Incalzire

Dezumidificare

Ventilatie

Timer

Good Sleep

Fast Cool

Auto Restart

Autodiagnosticare

Telecomanda
Da

Wi-Fi
Nu

Capacitate De Racire

Capacitate de racire
11600 BTU/h

Clasa energetica racire
A++

Putere consumata la racire
770 W

Racire
2640 W

Intensitate curent la racire
3.30 A

EER
3.43
Trimite mesaj
Din Gura in Gura