Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aparat de aer conditionat Panasonic Standard Inverter

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6990 lei Lei
Brand
KIT-XZ35-XKE,KIT-XZ35-XKE
Out Of stock
Descriere
Descrierea produsului:

Noua serie inverter DE.

Alegerea confortabila

Economii de energie ridicate A + / A +

Super Quiet! Numai 20dB (A)

Permite lungime mare a conductelor

Control internet (optional)

Control prin cablu (optional)

Unul dintre cele mai silentioase aparate

Sistemul Inverter ofera control de temperatura mai precis si consum mai mic de energie.

Compresorul Rotativ Panasonic R2 este proiectat sa rezista in conditii extreme si sa fie foarte performant si eficient.

Cu tehnologia Super Quiet, aparatele sunt mai silentioase decat incaperea unei biblioteci.

Integrare in sistem P-LINE - CZ-CAPRA1.

Modulul optional cu care puteti controla prin internet aparatul de aer conditionat de oriunde, cu telefonul, tableta sau PC-ul.

Port integrat in unitatea interioara.

Garantie 5 ani pentru compresorul unitatii exterioare

Noua serie invertor DE cu design inteligent

Tehnologia invertorului

Aparatul de aer conditionat Panasonic are flexibilitatea de a varia viteza de rotatie a compresorului. Acest lucru ii permite sa utilizeze mai putina energie pentru a mentine temperatura setata si in acelasi timp va raci camera mai repede la pornire. Ca urmare, va puteti bucura de economii mai bune pe facturile dvs. de energie electrica in timp ce le mentineti o racire confortabila.

FARA INVERTOR Porneste incet. Este nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la temperatura setata. Temperatura oscileaza intre doua extreme si nu se stabilizeaza niciodata. Temperatura scade si apoi se ridica rapid, ducand la un varf de consum.

INVERTOR Ajunge rapid la temperatura dorita. Regleaza temperatura pentru mai mult confort si economii mai mari. Pastreaza temperatura confortabila tot timpul.

Panasonic a dezvoltat o gama completa de sisteme de incalzire si climatizare, care vor functiona pe deplin sa va adaptati nevoilor dvs. indiferent de ce sunt. Invertorul nou Panasonic R2 Compressor, impreuna cu designul inteligent al sistemului permite noi pentru a obtine cel mai inalt nivel de eficienta. Conceput pentru a rezista la conditii extreme, Panasonic Rotary ofera servicii, eficienta si performanta performante, eficiente si fiabile servicii de incredere, indiferent unde va aflati.

Controlati aparatul dvs. de aer conditionat de oriunde va aflati cu cel mai mic consum de energie

Puteti sa gestionati in mod corespunzator aerul conditionat si sa efectuati o monitorizare cuprinzatoare si control, cu toate caracteristicile pe care le ofera telecomanda acasa, de oriunde in lume multumita aplicatiilor de internet pe care le-a creat Panasonic pentru dvs.

Controlul Internetului CZ-TACG1 (optional)

Compresoarele rotative R2 de la Panasonic utilizeaza tehnologia rolling piston.

Inca din 1978

Compresoarele R2 Panasonic pentru aparatele de aer conditionat au fost instalate in cele mai exigente medii din intreaga lume. Concepute pentru a rezista conditiilor extreme, Panasonic Rotary ofera servicii de inalta performanta, eficiente si fiabile, indiferent unde sunt instalate. Panasonic este cel mai mare producator de compresoare rotative.

De ce este Compresorul Rotativ Panasonic R2 asa de eficient"

Motor de inalta eficienta. Motorul este din otel premium electrotehnic, care este un otel special adaptat pentru a produce proprietati magnetice specifice: zona mica de histerezis in pierderi de putere reduse pe ciclu, pierderi mici de miez si permeabilitate ridicata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura