Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
26 pareri

Aer conditionat Fujitsu Plafon Podea 18000 BTU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6490 lei Lei
Brand
ABYG18LVTB-AOYG18LBCB,ABYG18LVTB-AO
Out Of stock
Descriere
Aer Conditionat pentru Plafon Fujitsu ABYG18LVTB-AOYG18LBCB Inverter 18000 BTU

Unitatea interioara tip split de tavan cu jet de aer direct: stabileste standardul pentru eficienta si comfort.

Aparatul de aer conditionat pentru plafon si podea FUJITSU ABYG18LVTB Inverter 18000 BTU reprezinta solutia perfecta pentru crearea unui mediu ideal. Aspectul elegant si culoarea subtila, neutra, permite dispozitivului sa fie integrat in orice stil interior individual. Mai mult, FUJITSU Inverter pentru plafon este extrem de silentios si prezinta o performanta ridicata.

Unitatea interioara de tavan cu jet de aer direct a fost conceputa pentru a fi utilizata in birouri comerciale si spatii de vanzare cu amanuntul (magazine),indiferent de forme si dimensiuni

In prezent, FUJITSU si-a perfectionat tehnologia pentru a va spori confortul si a va oferi modele eficiente din punct de vedere energetic.

Unitatea interioara de tavan cu jet de aer direct asigura un mediu mai confortabil si ofera economii substantiale ale consumului de energie pentru magazine, proprietari de birouri, restaurante si cafenele sau sali de nunti.

Panoul decorativ modern este disponibil in trei variante diferite: panou alb pur (RAL9010) cu autocuratare, panou standard alb pur (RAL9010) cu fante gri si panou standard alb pur (RAL9010) cu fante albe.

Indepartare usoara a prafului cu ajutorul unui aspirator, fara deschiderea unitatii.

Senzorul de prezenta (optional) regleaza valoarea setata cu un grad celsius standard daca nicio persoana nu este prezenta in incapere. Valoarea setata poate fi reglata cu doua, trei sau patru grade celsius (optional). De asemenea, aceasta directioneaza automat jetul de aer departe de persoane pentru a preveni formarea curentului.

Controlul individual al fantei: o fanta se poate inchide usor cu ajutorul telecomenzii cu fir (BRC1E52) atunci cand redecorati sau renovati interiorul.

Consum mai redus de energie datorita schimbatorului de caldura cu tuburi mici, special dezvoltat, motorului de c.c. al ventilatorului si pompei de condens.

Aportul de aer proaspat este de pana la 20%.

Pompa de condens cu o intaltime de pompare de 850 mm dotare standard.

Inverterul de reglare si control a vitezei permite economii chiar si de 40 % a energiei electrice! Echipamentul realizeaza un mediu nu doar placut, dar si economic. Aparatul poate fi activat prin utilizarea unei telecomenzi cu infrarosu. Deschiderile dispozitivului pot fi setate gradual sau in modul Auto-Swing, iar repornirea automata dupa intreruperea energiei electrice garanteaza operarea continua si inalta fiabilitate a aparatului.

FUJITSU Inverter pentru plafon este un echipament prietenos cu mediul datorita filtrelor care retin formarea de germeni, mirosuri sau bacterii. Functia de suflare a aerului uscat si dezinfectarea cu ozon, de asemenea garanteaza reducere semnificativa a nivelelor de aer poluat in aerul respirabil.

Producator
Fujitsu

Tip produs
Comercial

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice

Capacitate generala
18000 BTU

Capacitate racire
17742 (3071 - 20131) BTU

Capacitate incalzire
20472 (3071 - 25590) BTU

Capacitate de racire
5.2 (0.9 - 5.9) kW

Capacitate de incalzire
6.0 (0.9 - 7.5) kW

EER
3.21

SEER
6.10

COP
3.61

SCOP
4.00

Clasa energetica racire
A++

Clasa energetica incalzire
A+

Consum energie electrica racire
1.62 kW/

Consum energie electrica incalzire
1.66 kW/

Consum anual energie electrica racire
298 kW/an
Trimite mesaj
Din Gura in Gura