Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
25 pareri

Aparat de aer conditionat Inventor King 12000 BTU Wi-Fi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4850 lei Lei
Brand
K2VI32-12WFI / K2VO32-12,K2VI32-12W
Out Of stock
Descriere
Descriere

Aparat de aer conditionat Inventor King 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A+++, Filtru Hepa, Follow me, Mod Eco, Senzor fotosensibil, K1VI32-12WiFi

Noua gama King, cu capacitati de 12000 Btu/h, revolutioneaza consumul de energie electrica multumita clasei A+++ pe toate zonele climaterice, asigurand performanta maxima chiar si in cele mai dure conditii. Reduceti costuile de operare cu ajutorul functiei de control prin Wi-Fi. Noua gama King va va impresiona prin tehnologia de ultima ora integrate in Detectorul de Miscare, care contribuie la mentinerea temperaturii si reducerea consumului de energie electrica. Multumita distributiei uniforme a fluxului de aer pe o distanta de 10m, va puteti bucura de conditii excelenete in orice punct al camerei si de un mediu sanatos, fara bacterii sau mirosuri neplacute, multumita ionizatorului integrat si al filtrului cu tripla actiune. Stratul de protective Golden Fin si banda auxiliara de Incalzire a compresorului, asigura extinderea duratei de folosire a aparatului si asigura performante excelente la Incalzire, chiar si la temperaturi de -30C.

Clasa Energetica A+++

Superioritatea tehnologica a gamei de aparate de aer conditionat King va ofera cea mai performanta clasa energetica A +++, pentru toate conditiile climatice cu economii maxime de energie.

Detectorul de Miscare

Conditii excelente si costuri de functionare scazute, multumita senzorului de miscare. Creati-va conditiile pe care le doriti prin ajustarea fluxului de aer astfel incat sa fie directionat catre dumneavoastra, pentru a va bucura intotdeauna de confort. Reducerea costurilor de operare este datorata Detectorului de Miscare, care va creste sau va scadea performanta aparatului in functie de detectarea persoanelor in incapere.

Wi-Fi Standard

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Ionizator

Acest dispozitiv elibereaza o cantitate mare de energie, eliminand mirosurile, Praful si fumul, oferind astfel un mediu sanatos si curat.

Filtru cu ripla ctiune

Filtrul cu Tripla Actiune cu Vitamina C, Ioni de Argint si filtru Catalizator va protejeaza pielea si imbunatateste aerul de la interior. Vitamina C: creste productia de colagen. Aerul filtrat inmoaie pielea si reduce stresul. Ionii de Argint: Elimina bacteriile si microbii existenti in aer. Acest filtru va ofera un aer proaspat fara miros, ajutand astfel si la prevenirea mucegaiului. Filtru Catalizator: Absoarbe mirosurile si gazele nocive din mediul inconjurator eliminand in acelasi timp cu succes formaldehida si alti compusi organici volatili (COV).

Flux de Aer Distribuit pe o Distanta de 10m

Profitiati de functia aparatului dumneavoastra, de a distribui fluxul de aer pe o distanta de pana la 10m in incapere, pentru a beneficia de aceasi temperatura in fiecare colt al camerei.

Dispozitiv Auxiliar pentru Incalzirea Compresorului si a Sasiului

Echiparea unitatii exterioare cu o curea speciala de Incalzire, plasata pe partea inferioara a unitatii si pe compresor, garanteaza protectia unitatii chiar si in cele mai dificile conditii climaterice, asigurand extinderea perioadei de utilizare a aparatului dvs si performante excelente la Incalzire.

Mod Silentios

Prin apasarea butonului Silentios aparatele Inventor va ofera o noapte linistita si confortabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura