Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Aparat aer conditionat Yamato Alpin YW09IG5 9000 BTU WiFi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2450 lei Lei
Brand
YW09G8,YW09G8
Out Of stock
Descriere
Yamato Alpin R32 - aer conditionat YW09IG5 9000 BTU

Yamato R32, un aparat de aer conditionat cu adevarat intelgent, cu functii folositoare si foarte inteligente, il face sa devina atractia verii in locuinta ta.

Masurarea in timp real a temperaturii se poate seta si in modul automat, astfel ca mediul ambiental sa fie permanent optimizat pentru satisfacerea confortului termic din locuinta.

Aparatul de aer conditionat Yamato R32 are functia de Autodiagnoza si in cazul unei defectiuni, codul erorii va fi afisat pe telecomanda pentru diagnoza acestuia.

Dispune de noul freon ecologic R-32 foarte benefic pentru mediul inconjurator protejand natura de toxicitatea produselor chimice, astfel cu freonul R-32 vom fi siguri ca respiram un aer mai curat si sanatos.

Tehnologia japoneza a aparatului de aer conditionat Yamato R32 vine cu:

Super Power Inverter

Aparatul de aer conditionat Yamato Alpin IG5 isi va maximiza performantele pentru a ajunge la temperatura adorita in cel mai scurt timp, maximizand performantele si eficienta in a oferi confortul optim.

Temperaturi extreme

Functionare stabila in regim de incalzire chiar si la temperaturi exterioare de pana la -22 ?.

Dezumidificare

Aparatele de aer conditionat Yamato Alpin au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate depaseste limita de confort.

Functia Slepp

Aceasta functie este proiectata in mod special pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot si disconfortul creat de fluxul de aer.

Racire turbo

Functia turbo are rolul de a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Mod economic

Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

Temporizare

Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

Mod Auto

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe modul incalzire, acesta va incepe distributia aerului (pornire ventilator) doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.

Alte functii Yamato Alpin IG5

Modul WiFi inclus

Kit instalare inclus

Telecomanda cu afisaj LCD

Dezghetare Inteligenta

Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie

Directia fluxului de aer reglabila

Panou interior cu filtru lavabil

Viteza ventilatorului de aer reglabila

Incalzire 8 C

Auto Restart

Auto Diagnoza

- FUNCTIONARE LA -22C ( RANDAMENT 80% PE INCALZIRE LA -12C EXTERIOR)

- REZISTENTA DE DEGIVRARE LA UNITATEA EXTERIOARA IN TAVITA

- KIT DE INSTALARE IN LIMITA A 3M

- WIFI INTERGAT

- FUNCTIA QUIET

- GENERATOR DE IONI

- FILTRE CARBON / LAVABIL

- AUTO SWING - VERTICAL

- AUTO SWING - ORIZONTAL

Caracteristici generale

Tehnologie Wi-Fi
Da

Capacitate generala [BTU/h]
9000

Suprafata [m]
14 ~ 22
Trimite mesaj
Din Gura in Gura